کاش «شهریار» این بیت «بروای گدای مسکین در خانه علی زن/ که نگین پادشاهی دهد از کرم گدا را» را طور دیگری بیان میکرد. در بیانی حضرت آیت ا... جوادی آملی نقل میکردند که کاش شهریار میگفت: «مروای گدای مسکین تو در سرای مولا// که علی همیشه میزد در خانه گدا را». ای کاش آنچه در واقعه بزرگ غدیر اتفاق افتاد هیچ گاه به انحراف کشیده نمیشد. کاش بیعتها شکسته نمیشد و هزاران کاش دیگر.
مولایمان امیرالمؤمنین علی (ع) مظهر عجایب بود، فاتح خیبر و مبارزی که در برابر دشمنان بدیل نداشت و تاریخ نتوانست او را تحریف کند.
مولایم علی (ع) هنگامی که در نماز انگشتری را به سائل داد یا هنگامی که افطار سه شب خود و خانواده اش را به فقیر، مسکین و اسیر داد خدای منان آیه نازل کرد که بعد از علی (ع) ما شیعیان و محبان او بتوانیم این راه را ادامه دهیم.
آری شاید ما نتوانیم مثل علی (ع) زندگی کنیم، اما میتوانیم مانند او به کمک نیازمندان جامعه برویم. وصی رسول ا... شبها در کوچه پس کوچههای شهر به دنبال خدا میگشت و دست نوازشش بر سر یتیمان بود.
فردا عید بزرگ غدیر است و محبان حضرت امیر (ع) در کوچه پس کوچههای حاشیه شهر به رسم مولایشان در تدارک برگزاری عید اعظم مسلمانان هستند. غدیری که اطعام در آن معادل اطعام به همه پیامبران و صدیقان است.
این روزها بچههای بسیجی و انقلابی مشهدالرضا (ع) در این شرایط سخت اقتصادی که دامنگیر همه جهان شده است نگذاشتند علم این کار بر زمین بماند. آنها وقت، مال و... وقف میکنند تا این عید بزرگ الهی به نحو احسن و به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
امسال که با دوستان خودم بنا داشتیم برای عید بزرگ غدیر برنامه اطعام داشته باشیم تصورم این بود که شاید با اوضاع اقتصادی جامعه مردم پای کار نیایند و برنامه به خوبی پیش نرود. اما بعد از تبلیغ در کمترین زمان ممکن مردم پای کار آمدند و کاری کردند کارستان.
کمکهای مردمی بیش از سالهای قبل جمع آوری شد و خداراشکر امسال مراسم باشکوهتر از سالهای قبل برگزار خواهد شد و در جای جای شهر امام مهربانیها به عشق مولایمان جشن میگیریم و اطعام میکنیم.
حال وهوای مناطق کم برخوردار مشهد این روزها خاص است. به عنوان فردی که هفت سال توفیق خدمت در این مناطق را دارم باید بگویم اصل شهر همین جاست، متن شهر در حاشیه شهر است.
مردم حاشیه شهر پای کار ارزشهای انقلابشان استوار ایستاده اند. مساجد این مناطق با مردمان خون گرمش بیگانه نیست. با اعتقاداتی که دارند هر مناسبتی را با بهترین شکل برگزار میکنند و آیینهای دین را زنده نگه داشته اند.
کوچههای حاشیه شهر که بر اثر بی عدالتی در توزیع امکانات درگیر بسیاری از مشکلات زیستی و رفاهی اند برای عید بزرگ غدیر هرکدام نخودی در آش میاندازند. هر کس هر کاری از دستش برمی آید انجام میدهد. یکی آذین بندی و دیگری ایستگاه صلواتی برپا میکند و.
نام شهیدان مدافع حرم بر خانه این مردم مهر شیعه بودن زده است. آنها جان دادند تا نام و پرچم اسلام به دست داعشیان نیفتد و اکنون شهادتین اذان از گلبانگ مساجد تا ظهور مولایمان طنین انداز باشد.
اما وظیفه مهم این روزها پاسداشت از مردمان این سرزمین است. مردمی مومن، پاک و، اما محروم از خیلی چیزها.
امروز وظیفه ماست که، چون مولایمان علی در کوچه پس کوچههای این شهر به دنبال حل مشکلات این مردم باشیم.
نمیگویم مشکلات نیست، کاستی نیست و سوءمدیریت در این سالها نبوده است، اما تلاش و مواسات مردم زیباییهایی را به یادگار گذاشته است و بازهم پای کار این مردم برای حل مشکلات هستیم.
عید غدیر در حاشیه شهر (شما بخوانید متن شهر) با شکوهتر از گذشته است.
نوکری میکنیم؛ زیرا در کوچه پس کوچههای این منطقه ما به دنبال خدا میگردیم، خدایی که در دلهای شکسته است. دست مولا امروز دست تک تک شیعیانی است که بر سر یتیمان و محرومان زمانه کشیده میشود.
علی جان، مولای من، فرمانده ما، سربازان پسرت مهدی لباس رزم بر تن دارند، چه دفاع از حرم باشد، چه جنگ با فقر بر عهد مولایمان هستیم.